Кошик
263 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Фермер Плюс
+380 (68) 004-43-55
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг)
влево
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг), фото 2
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг), фото 3
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг), фото 4
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг), фото 5
вправо

Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг)

  • В наявності

24 700 

+380 (68) 004-43-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Дерев'яна коптильня холодного та гарячого копчення "Древос" Біг 2.0 (83х90х163 см)

Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого і холодного копчення, а також володіє функціями в'ялення і сушка продуктів.

Коптильня має подвійну утеплену стінку товщиною 64 мм. Таким чином досягається ефект термоса. Коптильню можна використовувати круглий рік.

Продукти можна просушувати прямо в камері і контролювати температуру з точністю до 0,1 градуса. Передбачена функція конвекції (рівномірний розподіл тепла всередині камери), функція охолодження і рівномірний розподіл диму всередині камери.

Коптильня пофарбована яхтовий лаком з додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі і ручка, що надає будиночкові елегантний та красивий дизайн. Так само на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.

Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслонкою, що дозволяє контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем.

Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димар. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.

Коптильня дуже проста у використанні:

Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.

Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і ввімкнути в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для гарячого копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Включити на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер буде автоматично підтримувати цю температуру.

  • Копчення риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів);
  • копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення риби (гарячим способом) - від 1 до 4 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів)
  • витрата тріски - 100 грамів на годину

У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення.

Особливості коптильні:

  • Якісна ручна робота
  • Екологічно чисті матеріали
  • Виробник – Древос
  • Матеріал коптильні - вільха
  • Матеріал димогенератора - нержавіюча сталь
  • Розміри: 83х90х163 см
  • Внутрішні розміри: 60х61х113 см
  • Подвійна утеплена стінка 64 мм. Можна використовувати круглий рік
  • Тип: деревна, домашнього користування
  • Тип копчення – холодне і гаряче з функцією в'ялення
  • Нагрівальний елемент (ТЕН) - 2 кВт
  • Разове завантаження коптильні – 50-60 кг
  • Димогенератор: до 8 годин насичення димом
  • Форма – прямокутна із трикутним дахом
  • Конструкція – цільна
  • Джерело диму – тріска

Комплектація:

  • Перекладини 8 шт
  • Гачки 25 шт
  • Рівень 2 шт
  • Піддон для збирання жиру 1 шт
  • Димогенератор 1 шт
  • Компресор 1 шт
  • Інструкція з експлуатації
  • Гарантійний талон (1 рік)
  • Подарункові упаковки тріски

Функціонал:

  • Гаряче копчення
  • Холодне копчення
  • Датчик температури у камері
  • Сушіння продукту перед копченням

Додаткова комплектація:

  • Колеса - 1000 грн
  • Освітлення в коптильній камері - 1000 грн
  • Заміна на димогенератор з відстійником - 2500 грн
  • Оглядове вікно - 1500 грн 
  • Висувний піддон -  1500 грн
  • Бічний столик - 1000 грн
  • Решітка для сиру - 450 грн
  • Бічні ручки - 900
  • Гравірування - від 500 грн
  • LED підсвічування - 1000 грн 
  • Компресор у даху - 500 грн
  • Електростатика - 6000 грн
  • Парогенератор - 7000 грн
  • Накладні двері - 2000 грн
  • Пересувні полички - 1000 грн
  • Конвекція - 2000 грн
  • Обшивка нержавіючою сталлю - 4000 грн

Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ та обговорюється з менеджером додатково!!!

Термін виконання замовлення - 18-20 робочих днів!

 

 

 
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска
МатеріалНержавіюча сталь
Разове завантаження коптильні50-70 (кг)
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче і холодне
Розміри коптильної камери
Висота1130 мм
Довжина610 мм
Ширина600 мм
Габаритні розміри
Довжина коптильні900 мм
Ширина коптильні830 мм
Комплектація
Гачки для підвішування риби25 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів8 шт.
Додаткові характеристики электрокоптильни
Споживана потужність2000 Вт
Інформація для замовлення
  • Ціна: 24 700 
Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг)Коптильня гарячого і холодного копчення Біг 2.0 ТМ "Древос" (83х90х163 см, до 60 кг)
В наявності
24 700 
+380 (68) 004-43-55

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner