Кошик
263 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Фермер Плюс
+380 (68) 004-43-55
Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг)
влево
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг), фото 2
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг), фото 3
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг), фото 4
  • Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг), фото 5
вправо

Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг)

  • В наявності

16 900 

+380 (68) 004-43-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Дерев'яна коптильня холодного та гарячого копчення "Древос" Сімейна 2.0 (57х56х130 см)

Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого та холодного копчення, а також має функції в'ялення та сушіння продуктів.

Коптильня має подвійну утеплену стінку завтовшки 64 мм. У такий спосіб досягається ефект термоса. Коптильню можна використовувати цілий рік.

Продукти можна просушувати прямо в камері та контролювати температуру з точністю до 0,1 градуса. Передбачено функцію конвекції (рівномірний розподіл тепла всередині камери), функцію охолодження та рівномірний розподіл диму всередині камери.

Коптильня пофарбована яхтовим лаком із додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі та ручка, що надає будиночку елегантного та красивого дизайну. Також на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.

Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслінкою, що дозволяє контролювати рівень задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним жароміцним тепло відбивачем.

Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, підключивши попередньо витяжку на димар. На димарі передбачено регульовану заслінку для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи – тільки не хвойні.

Коптильня дуже проста у використанні:

Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення. , виставити подачу повітря на компресорі щонайменше через 10 хвилин після старту.

Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копіння. , виставити подачу повітря на компресорі щонайменше через 10 хвилин після старту. Увімкнути на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" та виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер автоматично підтримуватиме цю температуру.

Коптіння риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)

  • копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)
  • копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)
  • коптіння риби (гарячим способом) триває - від 1 до 4 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)
  • копчення м'яса (гарячим способом) - від 1 до 5 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)
  • копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)
  • витрата тріски - 100 грамів на годину.

У комплекті з коптильнею йде книга з докладними рецептами копчення.

Особливості коптильні:

  • Якісна ручна робота
  • Екологічно чисті матеріали
  • Виробник – Древос
  • Матеріал коптильні - вільха
  • Матеріал димогенератора - нержавіюча сталь.
  • Розміри: 57х56х130 см
  • Внутрішні розміри: 31х32х83 см
  • Подвійна утеплена стінка 64 мм. Можна використовувати цілий рік
  • Тип: дерев'яна, домашнього користування
  • Тип копчення – холодне і гаряче з функцією в'ялення
  • Нагрівальний елемент (ТЕН) - 0,9 кВт
  • Разове завантаження коптильні – 10-15 кг
  • Форма – прямокутна з трикутним дахом
  • Конструкція – цілісна
  • Джерело диму – тріска
  • Вага – 45 кг

Комплектація:

  • Перекладини 6 шт
  • Гачки 15шт
  • Рівень 2 шт
  • Піддон для збирання жиру 1 шт
  • Димогенератор 1 шт
  • Компресор 1 шт
  • Інструкція з експлуатації
  • Гарантійний талон (1 рік)
  • Подарункові упаковки тріски

Функціонал:

  • Гаряче копчення
  • Холодне копчення
  • Датчик температури у камері
  • Сушіння продукту перед копченням

Додаткова комплектація:

  • Колеса – 1000 грн
  • Освітлення у коптильній камері – 1000 грн
  • Заміна на димогенератор із відстійником – 2500 грн
  • Оглядове вікно – 1500 грн
  • Висувний піддон -  900 грн
  • Бічний столик – 1000 грн
  • Ґрати для сиру – 350 грн
  • Бічні ручки – 900
  • Гравіювання – від 500 грн
  • LED підсвічування – 1000 грн
  • Компресор у даху – 500 грн
  • Електростатика – 6000 грн
  • Парогенератор – 7000 грн
  • Накладні двері - 2000 грн
  • Пересувні полички – 1000 грн
  • Конвекція – 2000 грн
  • Обшивка нержавіючої сталі – 3000 грн

Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ЗА ПЕРЕДОПЛАТОЮ і обговорюється з менеджером додатково!

Термін виконання замовлення – 18-20 робочих днів!

Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска
МатеріалНержавіюча сталь
СтанНовий
Тип копченняГаряче і холодне
Розміри коптильної камери
Висота830 мм
Довжина320 мм
Ширина310 мм
Габаритні розміри
Висота коптильні1300 мм
Довжина коптильні570 мм
Ширина коптильні560 мм
Комплектація
Гачки для підвішування риби15 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів6 шт.
Додаткові характеристики электрокоптильни
Споживана потужність900 Вт
Інформація для замовлення
  • Ціна: 16 900 
Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг)Коптильня гарячого і холодного копчення Сімейна 2.0 ТМ "Древос" (57х56х130 см, до 15 кг)
В наявності
16 900 
+380 (68) 004-43-55

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner