16 900 ₴
Дерев'яна коптильня холодного та гарячого копчення "Древос" Сімейна 2.0 (57х56х130 см)
Стильна і проста у використанні коптильня "Древос" призначена для гарячого та холодного копчення, а також має функції в'ялення та сушіння продуктів.
Коптильня має подвійну утеплену стінку завтовшки 64 мм. У такий спосіб досягається ефект термоса. Коптильню можна використовувати цілий рік.
Продукти можна просушувати прямо в камері та контролювати температуру з точністю до 0,1 градуса. Передбачено функцію конвекції (рівномірний розподіл тепла всередині камери), функцію охолодження та рівномірний розподіл диму всередині камери.
Коптильня пофарбована яхтовим лаком із додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі та ручка, що надає будиночку елегантного та красивого дизайну. Також на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності.
Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслінкою, що дозволяє контролювати рівень задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним жароміцним тепло відбивачем.
Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, підключивши попередньо витяжку на димар. На димарі передбачено регульовану заслінку для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи – тільки не хвойні.
Коптильня дуже проста у використанні:
Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення. , виставити подачу повітря на компресорі щонайменше через 10 хвилин після старту.
Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копіння. , виставити подачу повітря на компресорі щонайменше через 10 хвилин після старту. Увімкнути на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" та виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер автоматично підтримуватиме цю температуру.
Коптіння риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин (залежно від рецепту маринаду та розмірів)
У комплекті з коптильнею йде книга з докладними рецептами копчення.
Особливості коптильні:
Комплектація:
Функціонал:
Додаткова комплектація:
Відправка великогабаритних товарів ТІЛЬКИ ЗА ПЕРЕДОПЛАТОЮ і обговорюється з менеджером додатково!
Термін виконання замовлення – 18-20 робочих днів!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Стан | Новий |
Тип копчення | Гаряче і холодне |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 830 мм |
Довжина | 320 мм |
Ширина | 310 мм |
Габаритні розміри | |
Висота коптильні | 1300 мм |
Довжина коптильні | 570 мм |
Ширина коптильні | 560 мм |
Комплектація | |
Гачки для підвішування риби | 15 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Решітка для продуктів | 6 шт. |
Додаткові характеристики электрокоптильни | |
Споживана потужність | 900 Вт |